Afbeelding

Rooienaren in het buitenland: Djess Horner - Australië

Algemeen

Sint-Oedenrode / Australië - In deze serie vertellen Rooienaren over hun permanente of tijdelijke leven in het buitenland. Ze zitten over de hele wereld en DeMooiRooiKrant heeft enkele van hen gevonden.

De liefde van je leven ontmoeten en er samen vandoor gaan. Het klinkt als het plot van een romantische film, maar Djess Horner heeft het zelf meegemaakt. Zij ontmoette haar man tijdens een backpacking trip.

Waarom ben je naar dit land vertrokken?
"Ik ben negen jaar geleden naar Australië verhuisd om met de liefde van mijn leven te trouwen. Nadat ik Grant, mijn man, had ontmoet, was ik nog niet van plan om Sint-Oedenrode te verlaten. Sterker nog, ik had nooit gedacht daar weg te gaan. Mijn hele familie woont in Sint-Oedenrode en ik heb ook altijd een sterke band gehad met al mijn vrienden. Maar na een jaar terug in dit kikkerland te zijn werd ik steeds verliefder en toen hij ineens voor de deur stond was ik makkelijk over te halen. Negen maanden na mijn aankomst in Australië zijn we getrouwd en hebben we besloten dat mijn toekomst hier was."

Lees meer in DeMooiRooiKrant van deze week