Prinselijk Vermaak
Prinselijk Vermaak Foto: Jan Ebbenn

Prinsenzittingen 2018: artiesten aan het woord

Algemeen

Sint-Oedenrode - Net als de afgelopen weken komen artiesten aan het woord om een beeld te krijgen wat er allemaal achter de schermen gebeurt en wat de artiesten beweegt om mee te doen aan de Prinsenzittingen. Deze week in de spotlights en aan het woord: Erwin Delisse namens Het Prinselijk Vermaak.

"Zoals de naam het al zegt, proberen we iedereen prinselijk te vermaken. Prinselijk? Een stelletje oud-prinsen staat al vele jaren tijdens de prinsenzittingen op het podium. Elk jaar wordt er een act in elkaar gezet, waarbij een ieder vermaakt wordt met gezellige muziek, stukje cabaret en uiteindelijk moet de zaal gewoon op z'n kop staan. Elk jaar wordt er een thema bedacht en bij dat thema wordt passende muziek gekozen. Uiteindelijk ontstaat er een medley van gezellige muziek. Vele repetities gaan er aan vooraf, vooral veel klets, op z'n tijd een pilsje en veel lachen. Dat zorgt ervoor dat uiteindelijk weer een mooi stukje wordt opgevoerd. Ook dit jaar is er weer een mooi stuk in elkaar gezet en dat de zaal weer 'plat' gaat is eigenlijk wel gegarandeerd. Met dit jaar zelf iets wat nog nooit op de Prinsenzittingen is vertoond. De prins van vorig jaar, Frits Stehmann, is ook van de partij. Ook hij zal zijn zangkwaliteiten tonen. Ik zou zeggen; tot op de Rooise Prinsenzittingen! Je wordt Prinselijk Vermaakt.
Bent u na het stukje benieuwd wat Het Prinselijk Vermaak u te bieden heeft? Kom dan eens een avond kijken wat zij ten tonele brengen en alle andere artiesten die voorbij komen. U kunt kaarten voor de Prinsenzittingen online bestellen via http://webshoppapgat.nl (12,50 per stuk). Ook bij zalencentrum De Beurs zijn (beperkt) kaarten te koop.
Voor alle puzzelliefhebbers een leuke rebus waarmee je gratis kaarten kunt winnen voor 1 van onze zittingsavonden op 12, 13, 19 of 20 januari 2018. Onder de goede inzendingen worden in totaal vier kaarten verloot voor een gezellige avond! Stuur de juiste oplossing naar info@papgat.com. Uiterste inleverdatum is 1 januari 2018.