Afbeelding

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators: Wel zo duidelijk!

Algemeen

Kehrens Snoeks Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor in Sint-Oedenrode en Best met vier vrouwelijke advocaten gespecialiseerd in het arbeidsrecht en familierecht.

Duidelijk
Mensen zitten niet te wachten op advocaten in dure pakken die onleesbare brieven opstellen en adviezen geven waar je niets van begrijpt. Als je een probleem hebt met je ex-partner of werknemer of werkgever, dan kun je dat er niet bij hebben. Kehrens Snoeks pakt het anders aan.
Geen oubollig imago, maar vier jonge en frisse advocaten met verstand van zaken. Duidelijk en betrokken! Bij Kehrens Snoeks luisteren ze écht naar de klanten en denken ze mee in de beste en snelste oplossing voor je probleem. Iedere stap wordt uitgelegd in duidelijke taal. Van moeilijke juridische begrippen naar iets dat iedereen begrijpt.

Waar voor je geld
De indruk bestaat dat advocaten niet gemakkelijk benaderbaar en duur zijn. Dat is ook meestal het geval. De vraag is: krijg je waar voor je geld?
Kehrens Snoeks biedt een totaaloplossing, van a tot z wordt alles voor je geregeld. Geen gedoe meer achteraf. Wat ze gaan doen, wordt van tevoren besproken. Alle stappen worden goed uitgelegd. Als je liever niet op uurbasis betaalt, kun je ook vaste prijsafspraken maken of een abonnement afsluiten.

Daarnaast zoeken zij altijd naar mogelijkheden om de kosten vergoed te krijgen. Misschien ben je wel verzekerd via een rechtsbijstandverzekering of heb je recht op een "pro-deo"-advocaat.

Spreekuur
Kehrens Snoeks doet er alles aan om de drempel om binnen te stappen zo laag mogelijk te maken. De teller gaat niet direct lopen. Daarnaast zijn er wekelijks twee gratis spreekuren. Je kunt dan vrijblijvend je probleem voorleggen. Kehrens Snoeks geeft direct kort juridisch advies of legt uit wat ze voor je kunnen doen. Omdat ze zich graag willen voorbereiden op jouw komst, vinden ze het fijn als je van te voren even laat weten dat je komt. Dan zit je direct bij de juiste specialist aan tafel.

Dus ben je op zoek naar een duidelijk advies en wil je waar voor je geld? Neem dan vrijblijvend contact op met Kehrens Snoeks.

Wel zo duidelijk!

Kehrens Snoeks Advocaten & MediatorsBastion 1 / Sint-Oedenrode
Eindhovenseweg 32 / Best
T 0499-379111
E info@kehrens-snoeks.nl
www.kehrens-snoeks.nl