Afbeelding

Winnaars toegangskaarten Autotron bekend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zeg in het buitenland dat je uit Nederland komt en iedereen denkt aan klompen en natuurlijk fietsen. Want als geen ander land ter wereld is ons land geschikt om te fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de fiets op 13 en 14 januari 2018 centraal staat tijdens de Autotron Classics– motoren, bromfietsen & fietsen. Zoals de naam al zegt ontbreken ook de motoren en bromfietsen niet in het tweede weekend van het nieuwe jaar. De lezers van DeMooiRooiKrant kunnen maken kans op gratis toegangskaarten voor deze beurs.

De onderstaande mensen konden ons vertellen dat de maximumsnelheid waarmee een bromfiets op de Koninginnelaan mag rijden 30 km/h is.

1. André van de Laar

2. Frank Geerts

3. Yvonne Reniers

4. Wim van de Sande

5. Jan Verhagen

Even opfrissen voor wie al lang een rijbewijs heeft. Bromfietsen mogen in de bebouwde kom op een (brom)fietspad 30 km/h rijden. Buiten de bebouwde kom mogen zij op een (brom)fietspad zelfs 40 km/h rijden. Bromfietsen op de rijbaan mogen zelfs 45 km/h rijden. Maar omdat de Koninginnelaan in een 30 km/h zone ligt, mag ook de bestuurder van een bromfiets daar natuurlijk niet sneller dan 30 km/h rijden.

Wist u het antwoord niet, maar wilt u toch naar deze beurs, dan kan dat. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.