Afbeelding

Maak weer kansen op toegangskaarten voor het Autotron

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zeg in het buitenland dat je uit Nederland komt en iedereen denkt aan klompen en natuurlijk fietsen. Want als geen ander land ter wereld is ons land geschikt om te fietsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de fiets op 13 en 14 januari 2018 centraal staat tijdens de Autotron Classics– motoren, bromfietsen & fietsen. Zoals de naam al zegt ontbreken ook de motoren en bromfietsen niet in het tweede weekend van het nieuwe jaar. De lezers van DeMooiRooiKrant kunnen maken kans op gratis toegangskaarten voor deze beurs.

Als u kunt vertellen wat de maximumsnelheid is, waarmee een bromfiets op de Koninginnelaan mag rijden, dan maakt u kans op deze toegangskaarten. Weet u het antwoord op deze vraag dan kunt u dat tot en met zondag 7 januari sturen naar: redactie@demooirooikrant.nl. Onder de inzenders die het juiste antwoord weten verloten wij vijf keer twee kaartjes.

Weet u het antwoord niet, maar wilt u toch naar deze beurs, dan kan dat altijd. De toegangsprijs bedraagt 12,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang.