Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Ollend Dreijt Dur maakt plaats voor ODDfest

Algemeen

Olland - Terwijl de meeste feestgangers van Ollend Dreijt Dur nog aan het nagenieten zijn van het afgelopen jaar, wordt er achter de schermen al weer volop gewerkt om in 2018 weer iets moois neer te zetten. Na tien super mooie jaren in de tent op d'n Tip, komen ze dit jaar met een volledig nieuw feest. Ollend Dreijt Dur maakt plaats voor ODDfest en verhuist naar binnen. Op zaterdag 26 mei gaan ze met heel de rambam de Loop'r in.

Van de Loop'r zelf zal je weinig meer herkennen. Het zal volledig worden omgebouwd tot één groot festival. Dit jaar niet een, niet twee, maar zelfs drie podia!! Van Nederlandstalig tot harde rock en van feestmuziek tot Rock 'n Roll en DJ's. Door de aanwezigheid van meerdere podia zullen de artiesten elkaar afwisselen. Er wordt natuurlijk geluisterd naar onze bezoekers. Andere jaren hoorden we wel eens dat de muziek te hard stond, 'ge kon nie eens effe buurten!'. Daar komt dit jaar verandering in! De artiesten staan om en om op de twee grote podia. Als er geen band op het podium staat, zal er een DJ staan die de muziek NIET op standje 'bloed uit de oren' heeft staan, maar op hebbelijk niveau. Dit jaar zal ook een heus theater zijn intrede maken, waar je van een lekker stukje akoestische muziek kunt genieten. Langzaamaan zal de organisatie de muziek bekend gaan maken en zal zelfs een timetable jullie kant op komen!
De organisatie hoopt dat de nieuwe site www.oddfest.nl snel online is. Tot die tijd kan je op de hoogte blijven van ODDfest via facebook, twitter en instagram. Nieuwsgierig geworden? Blijf ze volgen en zet alvast 26 mei in je agenda!