De wedstrijd van de gemiste kansen

Sint-Oedenrode - Deze keer speelde Nijnsel thuis in Schijndel tegen Spoordonkse Girls. Deze club staat onderaan met 0 punten. De taak van Nijnsel was dus duidelijk: winnen en doelpunten maken.

Zo gezegd zo gedaan; binnen enkele seconden bracht Myrna Foolen de stand op 1-0. Toch had Spoordonkse Girls hier antwoord op en maakte de 1-1. Het ging gelijk op de eerste helft. Het was bijna rust en de stand was 4-3. Nijnsel moest nu wel gaan uitlopen, maar helaas. De dames van Spoordonkse girls wisten in de laatste minuut voor rust de stand weer gelijk te brengen. In de rust werd er verteld aan de dames van Nijnsel dat dit de eerste helft van de gemiste kansen was. Ze moesten nu gaan afwisselen in de aanvallen en meer scoren.

De tweede helft begon, beide teams waren gebrand om te winnen. Na enkele minuten spelen ging het nog steeds gelijk op. Nijnsel wist dat dit zou moeten veranderen, en dat lukte. Ze liepen uit naar 10-7 met nog 10 minuten op de klok. Nu was het een kwestie van doorpakken, maar dat lieten de dames uit Spoordonk niet toe. Ze wisten nog 2 doelpunten te scoren en de stand op 10-9 te zetten. In de laatste minuten kreeg Nijnsel nog een strafworp, deze wist Imke Hoppenbrouwers prachtig te verzilveren en de eindstand op 11-9 te zetten.