Heerlijk bubbelen in de baden van Thermae Son
Heerlijk bubbelen in de baden van Thermae Son

De succesformule van Thermae Son

Algemeen

Sint-Oedenrode - 32 jaar geleden werd de eerste hand gelegd aan de bouw van Thermae Son. In die tijd beperkte een wellness zich enkel en alleen tot een aantal baden en saunacabines. Thermae Son bracht als eerste in Nederland een allesomvattend concept, waar naast een uitgebreid thermengedeelte volop aandacht is voor beauty, massages, culinair tafelen en sport.

Vanuit de omgeving was het vertrouwen in dit onbekende concept ver te zoeken. Het had geen kans van slagen en de kranten stonden er vol van. Met een team van zestig professionele medewerkers bewees Thermae Son destijds het tegendeel. Er ontstond een enorme rage en de succesformule werd in razend tempo gekopieerd. "Thermae Son was uniek en is dit altijd gebleven", vertelt Franciska, hoofd sales & marketing bij Thermae Son. "Ons resort beschikt over diverse binnen- en buitenfaciliteiten en wij onderscheiden ons door ons brede aanbod in arrangementen. Daarnaast behoort onze schoonheidssalon tot één van de beste van Nederland. Onze beautyafdeling werkt hard om aan de top te blijven en met mooie merken als Clarins, Sensai en SanVino te blijven werken."

Het aantal medewerkers is in de loop der jaren bijna verdubbeld en ook de lat qua personeel ligt hoog. "Vanuit Thermae Son krijgt nieuw personeel de kans tot het volgen van de juiste opleiding. Op die manier werken wij alleen met experts op het gebied van beauty en onze gediplomeerde en ervaren masseurs beschikken over een NGS-certificaat. Ook in de sportschool staan onze professionals klaar. Met persoonlijke begeleiding en een wellnessplan op maat, bieden wij een ruim aanbod in groepslessen en trainingen."

Naast het thermengedeelte is de Brasserie te vinden. Niet alleen voor bezoekers van de thermen staan de deuren open, maar ook bezoek van buitenaf is welkom voor een complete lunch, diner, high tea of een kop koffie met gebak. "Bij ons is meer mogelijk dan je denkt. Zo beschikken wij over zalen voor een borrel, receptie, feestavond of vergadering. Een zaal voor een groep van twintig personen weten wij net zo knus in te richten als een gezelschap van tweehonderd genodigden. Zelfs voor een stoer piratenfeest of een glamourparty voor meiden, is men bij Thermae Son aan het juiste adres."