Nicole stapte gewoon in het bootje, ondanks de kou.
Nicole stapte gewoon in het bootje, ondanks de kou.

Rondje roeien met…

Algemeen

Sint-Oedenrode - Streekpark Kienehoef heeft er voor gezorgd dat de roeiboten weer terug zijn in de bekende vijver van het park. Hele gezinnen, verliefde stelletjes en verveelde tieners kunnen het water op om plezier te maken. Dit initiatief was niet van de grond gekomen zonder enkele gulle sponsoren. Zij hebben een boot geadopteerd. Deze weken maken we kennis met de ondernemers. Dit keer voor het eerst een dame:

Nicole van den Biggelaar van De Koning Makelaardij.


Ondanks de sneeuw wil je toch graag even in het bootje?
"Ik denk 'als jij niet afbelt, doe ik het ook niet!' Vroeger kwam ik hier spelen in de speeltuin, schaatsen in de winter en roeien in de zomer. Het is een geweldige herinnering en vooral de bootjes wilde ik graag terugzien. Daarom was ik één van de eersten die zich aanmeldde om te sponsoren.  Het liefst zou ik het zwembad ook terug willen, maar dat zal niet gebeuren."

Je bent nu alweer zeven jaar eigenaar van De Koning Makelaardij.
"Het is een mooie tijd. We startten in een slechte periode en die werd zelfs nog slechter! Daarna krabbelde het weer op. De markt is enorm veranderd de laatste jaren. In het begin verkochten we amper huizen boven de 2,5 ton. Nu zijn de prijzen weer gigantisch en is de verkooptijd erg afgenomen."

Lees morgen verder in DeMooiRooiKrant