Afbeelding

Ik hou van mijn vak: Bart Greijmans

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de nieuwe rubriek 'Ik hou van mijn vak' komen Rooienaren aan het woord die wat vertellen over hun beroep. Dit keer interviewen we Bart Greijmans. Bart wist vroeger al dat hij wat met huizen wilde doen en is inmiddels makelaar en taxateur. 

In gesprek met: Bart Greijmans

Beroep: "Ik ben makelaar en sinds kort ook taxateur van beroep. In het kort gezegd ben ik in mijn beroep als makelaar dagelijks bezig met de aan- en verkoop van woningen en alles wat daar bij komt kijken qua marketing, regelgeving, onderhandelingen en contracten. Als taxateur houd ik me enkel bezig met de waardering van woningen. Meestal voor de financiering bij aankoop, maar ook voor oversluiting of verdeling."

Waar werk je: "Bij Makelaardij van de Laar aan het Kofferen in Sint-Oedenrode. Het kantoor is al zo'n 50 jaar actief in Rooi en omstreken en heeft door de jaren heen al duizenden woningen verkocht. Geen buurt of straat is voor ons onbekend terrein."

Hoe lang werk je al op deze plek: "Na eerst in 2010 een half jaar stage te hebben gelopen bij René, ben ik in 2015 teruggekomen in vaste dienst. Eerst als kandidaat makelaar en nu dus als makelaar/taxateur."

Lees verder in DeMooiRooiKrant van deze week