Afbeelding

Top drie Clubkas Campagne uit Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - 8.617 leden van Rabobank Hart van De Meierij (Schijndel, Boxtel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode) brachten in totaal ruim 42.000 stemmen uit op 425 lokale verenigingen en stichtingen. Een mooi resultaat voor de vierde editie van deze donatieactie, welke in eerdere jaren nog 'Hart voor Elkaar' heette. De 'prijzenpot' van deze editie was verhoogd naar € 200.000,- en wordt in januari 2018 uitbetaald. Maar liefst zes initiatieven uit Sint-Oedenrode staan in de top tien, waarvan de gehele top drie.

Prijsuitreiking
Op maandagavond 11 december zou de prijsuitreiking voor de top 25 plaatsvinden in Gemonde. Helaas werd dit feestelijke moment vanwege de weersomstandigheden geannuleerd. De clubs in de top 25 zijn allen telefonisch geïnformeerd en erna zijn alle deelnemende clubs met een mail op de hoogte gebracht van de uitslag.

De top vijf van deze editie
Voor de derde keer op rij is stichting Vrienden van Hospice Dommelrode (Sint-Oedenrode) de winnaar gebleken! Deze stichting ontving 875 stemmen, wat resulteert in een donatie van €4.165. Samenloop voor Hoop (Sint-Oedenrode) eindigt, erg knap als nieuwkomer, op de tweede plek met 507 stemmen (€2.413). Op de derde plek is De Zevensprong (Sint-Oedenrode) geëindigd, zij kregen 444 stemmen (€2.113). MiniGestel/Creatieve Week (Sint-Michielsgestel) is vierde geworden door het verkrijgen van 437 stemmen (2.080) en de vijfde plek is behaald door Voedselbank Boxtel met 430 stemmen (2.047).

Volledige uitslag
De volledige uitslag is gepubliceerd op de website van Rabobank Hart van De Meierij: www.rabobank.nl/hvdm, kopje 'Rabobank Clubkas Campagne: de Uitslag! Rabobank Hart van De Meierij bedankt de clubs voor hun deelname en de leden voor het uitbrengen van hun stemmen.