Afbeelding
Foto: Jan Roché

Ollandia ontvangt zondag SPV

Sport

Sint-Oedenrode - In het afgelopen weekend kon er vanwege het slechte weer voor Ollandia op zowel zaterdag als zondag geen enkele wedstrijd doorgang vinden.

Voor Ollandia was het al voor de derde achtereenvolgende week dat hun wedstrijd werd afgelast. Toch moeten ze er aanstaande zondag 17/12 weer op voorbereid zijn dat er nog een competitiewedstrijd op het programma staat. Ze moeten dan voor de laatste wedstrijd van 2017 op sportpark Ekkerzicht in Olland aantreden tegen SPV uit het bij Deurne gelegen Vlierden. Om 14.15 uur moet Ollandia dan aan de aftrap staan tegen deze tegenstander, die als huidige nummer twee op de standenlijst volop meestrijdt voor het kampioenschap.

Ook voor Ollandia is deze wedstrijd belangrijk om aansluiting te houden met de bovenste ploegen. Voor de overige teams is er een inhaalweekend, waarbij er, zoals bekend op moment van schrijven, op zaterdag alleen Ollandia Jo17-1 als koploper voor hun laatste wedstrijd van de najaarsreeks in actie moet komen tegen Avanti'31 en zondag Ollandia 3 moet inhalen tegen HVCH. Voor een gezellige afsluiting van 2017 hebben de Ollandia Dames zondag na de thuiswedstrijd van Ollandia 1 tegen SPV een voor iedereen toegankelijke "Kerstbal" georganiseerd. Ook staat er op donderdag 21/12 nog een wildrikavond op het programma.