KV Nijnsel laat punten liggen

Sint-Oedenrode - Op de vroege zondagmorgen stond voor Nijnsel 1 de wedstrijd tegen de Bergeijkse ploeg Eyckelkorf/Omhoog 1 op het programma. Om mee te kunnen blijven draaien in de koppositie van de competitie, moest er gewonnen worden.

Nijnsel wist dat de dames van Eyckelkorf/Omhoog snel zijn, dus ze waren gewaarschuwd. Toch waren de Nijnselse dames niet alert genoeg waardoor ze al snel op achterstand kwamen met 3-1. Het tempo lag hoog en er werd terug geknokt tot 3-3. Om de rust te bewaren, vroeg coach Van den Wittenboer een time-out aan. De opdracht was om alert te blijven en niet mee te gaan in het hoge tempo van de tegenstander. Er werd gerust met 4-4.

De opdrachten van de coach werden na rust niet goed uitgevoerd. Er werden veel slordige ballen gegooid en het spel was te gehaast. Een aantal keer liet Nijnsel nog mooi spel zien waar kansen uit werden gecreëerd. Toch kon Nijnsel geen grip krijgen op het spel van Eyckelkorf/Omhoog, waardoor ze achter kwamen met 13-7. Heel snel daarna werd er nog twee keer gescoord door Nijnsel, maar het mocht niet meer baten. Eindstand 14-9.