Afbeelding

Prinsenzittingen 2018

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het is nog 2017 maar de Prinsenzittingen voor 12-13 en 19-20 januari 2018 staan weer voor de deur. De commissie draait op het moment op volle toeren om een geweldige vulling te geven aan deze avonden.

De acts zijn ingevuld en de artiesten zijn als z`n best aan het repeteren. Om eens een beeld te krijgen waar de artiesten mee bezig zijn en wat hen allemaal beweegt om aan de Prinsenzittingen mee te doen geven we net als vorig jaar het woord aan één van de artiesten.

Deze week in de spotlight en aan het woord: Dansvereniging Sunrise. Elk jaar kijken we er allemaal naar uit; de prinsenzittingen! Met 3 groepen van Dansvereniging Sunrise zijn we, na al vele jaren gedanst te hebben bij de Prinsenzittingen, gelukkig nog steeds goed vertegenwoordigd en daar zijn we trots op! Want elk jaar is het weer een groot feest en voelt het als een eer daar onze dansen te mogen laten zien in een zaal die barst van gezelligheid en enthousiast publiek.

Dynamic is onze gardegroep, een mooie club meiden die al lang met elkaar dansen, menig spagaat hebben laten zien bij de zittingen en als traditionele gardegroep ook niet mogen ontbreken. Zij gaan als de oudste gardegroep van onze vereniging ook met de Prins en Adjudant mee en zijn volop betrokken bij de carnaval. Zij zijn er bij met de opening van de zittingen en laten met hun lenigheid en schitterende pakken zien dat Sunrise meer dan aanwezig is.

Sublime en Divine zijn de twee dansgroepen die wisselend een zittingsweekend dansen. En beiden groepen vinden dat stuk voor stuk super leuk om te doen. Boven bij de artiesten jezelf in de kleding hijsen, de make up in, de trap af, het publiek horen, de sfeer voelen, de muziek die start en dan mogen we eindelijk weer! Met onze opzwepende muziekkeuzes, zorgvuldig in elkaar gezette dansen, stuk voor stuk topdanseressen en onze energieke danser is het elk jaar een weekend om naar toe te leven. Ieder jaar stelt het nooit teleur en wordt er een feestje van gemaakt samen met alle artiesten en het publiek en we hopen er nog veel jaren te mogen dansen!

Bent u na het stukje van Sunrise benieuwd dan kunt u kaarten voor de Prinsenzittingen online te bestellen via http://webshoppapgat.nl en kosten 12,50 per stuk. Ook bij Boek- en Kantoorboekhandel 't Paperas en bij zalencentrum De Beurs zijn (beperkt) kaarten te koop.