Odisco deelt de punten

Sint-Oedenrode - VVO uit Hapert was zondag de tegenstander van Odisco. VVO draait bovenin mee en schiet zeer gemakkelijk raak, blijkt uit uitslagen van eerdere wedstrijden.

VVO begon scherp aan de wedstrijd en liep snel weg naar 1-5. Odisco kwam sterk terug naar 5-5. Dat bracht de spanning terug in de wedstrijd. Vanaf dat moment ging het gelijk op, maar Odisco liep net achter de feiten aan. Ruststand 7-8.

Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde: er werd hard gewerkt, maar VVO kwam steeds een of twee doelpunt(en) voor, waarna Odisco gelijk maakte. In de laatste minuut kwam Odisco voor het eerst op voorsprong (14-13). Maar VVO mocht de bal nog één keer uitnemen en liet van grote afstand en met volle verdedigende druk, haar zuiverheid blijken. Eindstand 14-14. Zondag speelt Odisco om 12:15 uit in Riethoven tegen Rietvogels.