KV Rooi verliest net van de koploper

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen Peelkorf op de planning. KV Rooi begon sterk en maakte al snel de 0-2. Peelkorf werd wakker geschut en moest aan de bak. Ze werden feller en kwamen terug naar 2-2.

Het bleef de hele eerste helft gelijk op gaan. KV Rooi had moeite met het afronden van de schoten. Peelkorf had hier ook last van, zo werd er met een stand van 6-6 de rust in gegaan.

In de rust werd verteld dat KV Rooi haar kansen moest afronden en de inzet omhoog moest naar 100%. Ook werd er nadrukkelijk verteld dat het als team moest gebeuren. KV Rooi kwam met vertrouwen het veld op met als doel de twee punten mee naar Rooi te nemen.

Na een paar minuten spelen kwam KV Rooi niet genoeg tot scoren waardoor Peelkorf verder kon uitlopen tot 11-7. KV Rooi wilde niet op deze manier van het veld af gaan. De focus ging omhoog en zo wisten de dames er toch nog enkele te scoren. Hierdoor werd het nog spannend en kwam Rooi weer dichterbij (12-10). Toch was het Peelkorf dat bleef scoren en wist zo de wedstrijd te winnen met 14-11.

Volgende week staat ODC op het programma. De wedstrijd wordt thuis gespeeld om 12:40. Publiek is van harte welkom!