Afbeelding

Haal je pietendiploma in het Rooise pietenhuis

Algemeen

Sint-Oedenrode - Sint-Nicolaas is alweer ruim een week in het land en afgelopen zondag werd de goedheilig man ook al in Sint-Oedenrode ontvangen. Toch moesten de Rooise kinderen nog tot vandaag wachten om ook in het het Pietenhuis op bezoek te kunnen. Voor wie er was, was er een heus pietendiploma te halen.

Zaterdagmorgen om elf uur was het dan zover. Het pietenhuis aan de Borchmolendijk was eindelijk open. Voor veel kinderen het moment om een blik te werpen in het tijdelijke onderkomen van Sint-Nicolaas. Voor de iets oudere kinderen een moment van herkenning, voor de jongste jeugd toch allemaal nog wel wat spannend. Maar uiteindelijk gingen bijna alle kinderen met een heus pietendiploma op zak naar huis.

Ondanks dat Sint-Nicolaas er zelf op het moment van opening nog niet was, verwachten de twee Pieten van dienst de grote baas nog wel. Sterker nog, Sinterklaas heeft de Pieten in het oor gefluisterd dat hij zijn uiterste best gaat doen om elke dag even langs te komen.

Voor als je Sint-Nicolaas gemist hebt, op de tijden die onder dit artikel staan is het pietenhuis aan de Borchmolendijk open. Tijdens deze tijden, zijn er zeker zwarte Pieten en als je geluk hebt, kun je ook Sint-Nicolaas dan misschien wel de hand schudden.

Zaterdag 25 november 11.00-16.00 uur
Zondag 26 november 12.00-16.00 uur
Woensdag 29 november 13.00-17.00 uur
Zaterdag 2 december 11.00-16.00 uur

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding