Afbeelding
Foto: AS Media

EHBO-diploma halen?

Algemeen

Sint-Oedenrode - EHBO-vereniging Sint-Oedenrode organiseert eenmaal per jaar een cursus voor het behalen van het EHBO-diploma. De cursus EHBO volgt de nieuwste richtlijnen van het Oranje Kruis. Wat kan een hulpverlener doen bij ongevallen en wat moet hij vooral niet doen?

We behandelen de meest uiteenlopende onderwerpen: van kneuzingen en reanimatie tot bloedingen en allergische reacties. Tijdens praktijkoefeningen werken we met Lotusslachtoffers. Wonden worden opgezet en eerste hulpsituaties worden nagespeeld. De cursist leert daardoor op een realistische manier om te gaan met ongevallen en het gedrag van slachtoffers.

Start cursus op: 18 januari 2018 vervolgens op, 25 januari, 1,8 en 22 februari, 1, 8, 15 en 22 maart en het examen staat gepland op 22 maart 2018. Aanvang 19:30 tot 22:00. In het totaal zijn er 9 avonden. Aantal deelnemers: De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers, maximaal 12. Locatie: De cursus zal worden gehouden bij zorgboerderij Dommelhoeve, Cathalijnepad 1 te Sint-Oedenrode Voor meer informatie of aanmelden kunt u mailen met: info@ehbo-sint-oedenrode.nl