Afbeelding

Inwoners De Bocht bedanken brandweer

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen maandag werden de vrijwilligers van de Rooise brandweer in het zonnetje gezet. Leonore Vallen en Caro Nijboer wonen in appartementencomplex De Bocht, waar vorige week een brand woedde in het portiek. Een kinderwagen werd in brand gezet door een nog onbekende dader. De twee dames wilden de leden van de brandweer graag een bloemetje aanbieden.

"Op zaterdag 11 november in de nacht werden wij als bewoners van de Bocht helaas getroffen door een brand. Daarbij kwam flink wat rook vrij. Voor ons als bewoners zat de schrik er flink in. De brandweer heeft ons, onze huisdieren en de appartementen gelukkig kunnen redden. Met name de manier waarop de brandweerlieden als mens met ons zijn omgegaan, door ons gerust te stellen en oprecht te vragen hoe het met ons ging, voelde voor ons heel erg goed. Het slaapt toch een stuk fijner, wetende dat mocht er iets gebeuren, we in zulke goede handen zijn. Dat mag heel Rooi best wel weten," aldus Caro en Leonore.

De Rooise brandweer kreeg hierna een bloemetje aangeboden namens alle bewoners van het appartementencomplex. Frank van der Heijden, postcommandant, nam het bloemetje namens de brandweer in ontvangst.