Eerste punten voor KV Rooi

Sint-Oedenrode - Zondag 19 november hebben de dames van KV Rooi gespeeld tegen Corridor in Son. Na een korte tocht van vijf minuten was Rooi gearriveerd in de sporthal waar de eerste punten gepakt moesten worden. Dit omdat vorige week net verloren werd tegen Stormvogels.

Na een uur ingespeeld te hebben lag het schot goed en gingen de dames met vertrouwen de wedstrijd in. Al na twee minuten wist Rooi de voorsprong te pakken en stond het na enkele minuten spelen al 1-4 op het scorebord. Daarna zwakte Rooi wat af en wist de kansen niet meer zo goed af te maken. Hierdoor wist Corridor weer terug te klimmen en is er met een stand van 5-7 de rust in gegaan.

In de rust wilden de dames van Rooi de positieve energie die er in het begin van de eerste helft hing graag terugbrengen. Dit lukte ze en er werd weer gescoorde door de dames. De ballen die er de eerste helft niet in gingen wisten ze nu wel af te ronden. Zo werd er een groter gat gecreëerd op het scorebord en stond het weer snel 7-12 voor Rooi.

Rooi kreeg zoveel kansen dat het moeilijk werd om te scoren, omdat de dames zelf van alle kansen schrokken. Nu was het de taak om echt de goede kans te nemen en dit ging goed. Rooi ging hier slim mee om en wist te winnen met 10-18 van deze tegenstander. Dus de eerste punten van het binnen seizoen zijn binnen.

Volgende week spelen de dames om 17:05 in Venray tegen de Peelkorf. Die wedstrijd is wat langer dan vijf minuten rijden, maar toch is het publiek van harte welkom.