Afbeelding

Gouden bondsspeld voor Peter Hulsen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op vrijdag 17 november heeft Peter Hulsen, van HBV Concordia, een gouden bondsspeld ontvangen van de Nederlandse HandboogBond.

Uit handen van bestuurder Topsport Agnes Vissers heeft hij deze bijzondere onderscheiding opgespeld gekregen in verband met zijn 50-jarig lidmaatschap van de NHB en vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de handboogsport.

Peter Hulsen is ruim 20 jaar actief met talentontwikkeling op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Hij heeft tientallen sporters naar de top begeleid. Op 17 november nam hij afscheid van het regio talentontwikkelingcentrum (RTC) Limburg. Wat voor het bestuur van de NHB een uitgelezen mogelijkheid was om Peter te bedanken voor zijn bijzondere verdiensten in de handboogsport.

En Peter gaat gewoon door met diverse activiteiten, want hij blijft clubtrainer van HBV Concordia en hoofdtrainer van het RTC Eindhoven. Dit om de komende jaren nieuw talent naar de top te begeleiden. Ook is hij bondscoach van het nationale Zwitserse handboogteam. Komende jaren volgen ongetwijfeld nieuwe topprestaties waar Peter bij betrokken is.