Nijnsel opnieuw met lege handen

Sint-Oedenrode - Nijnsel/TVE Reclame speelde afgelopen zondag uit tegen Boekel Sport. Een laagvlieger maar met veel meer ambitie en potentie. De gastheren begonnen in elk geval veel beter aan de wedstrijd dan de bezoekers en dit wreekte zich al snel.

Na een klein halfuur kwam er een goede voorzet die door de thuisclub doeltreffend werd afgerond: 1-0. Niet veel later een vrije trap voor Boekel Sport waarbij de bal werd geschampt door een Nijnselse verdediger die zijn eigen doelman vervolgens kansloos liet: 2-0 en meteen de ruststand.
De instelling van de bezoekers zorgde in de pauze voor enig verbaal geweld in de kleedkamer en dat werkte goed uit want binnen tien minuten staat er een gelijke stand op het scorebord. Eerst wordt Joost Vervoort in de zestien onderuit gemaaid wat een strafschop oplevert die door Tom ten Broeke feilloos wordt ingeschoten. Niet veel later zet de topscoorder van Nijnsel, Rick van der Vleuten, de 2-2 op het bord. Daarna laat Nijnsel de bezoekers weer komen om zelf wat ruimte voorin te creëren. In de 70e minuut een slimme valpartij van een speler van Boekel Sport waar de scheidsrechter van dienst met zijn grote voeten intrapt en de bal tot ieders verbazing op de stip legt: 3-2 voor de thuisclub. Deze gaf vervolgens niets meer weg en zo slikte de bezoekers de tweede nederlaag op rij.
Zondag speelt Nijnsel thuis tegen het onbekende Hapse Boys dat zijn punten sprokkelt maar niet onverslaanbaar lijkt. De thuisploeg wil graag de bakens verzetten en zich alle moeite getroosten om voor het trouwe thuispubliek een goed resultaat neer te zetten.