Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we enkele interessante vacatures van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Docent Digisterker Bibliotheek Sint-Oedenrode
De Bibliotheek Sint-Oedenrode is op zoek naar een vrijwilliger die de cursus Digisterker (werken met e-overheid) wil begeleiden. Elke cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur. Heeft u goede communicatieve, didactische en presentatievaardigheden en/of bereidheid om zich daar verder in te ontwikkelen? Dan is deze vacature iets voor u! U neemt deel aan een docententraining van een dagdeel voor Digisterker-docenten en bent daarnaast bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. (vacaturenummer 18194)

Vrijwilligers gezocht voor de Maag Lever en Darmstichting
De Maag Lever en Darmstichting is op zoek naar vrijwilligers. Zo zijn ze op zoek naar een coördinator, wijkhoofden en collectanten. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het werven van collectanten, het klaarmaken van de bussen, kaartjes in orde brengen en het contact houden met de organisaties. Taken van het wijkhoofd zijn het regelen en begeleiden van collectanten. Ook is de Maag Lever en Darmstichting op zoek naar vrijwilligers die willen collecteren. Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 10907)

Algemeen bestuurslid huurdersbelangenvereniging bij Wovesto
HBV-Sint-Oedenrode is op zoek naar een algemeen bestuurslid. Heeft u affiniteit en interesse in volkshuisvesting? Dan is deze vacature iets voor u! De huurdersbelangenvereniging behartigt de belangen van huurders en woningzoekenden in Sint-Oedenrode. Dit doet zij door het beleggen van bijeenkomsten, het verstrekken van informatie en het deelnemen aan overleg. Werktijden zijn in overleg. (vacaturenummer 10904)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen (073 – 5441400) of mailen (vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).