Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Drie Dorpencross: voor alle hardlopers

Algemeen

Meierijstad - Aanstaande zondag, 26 november, vindt weer de jaarlijkse Drie Dorpencross van Fortuna'67 plaats. Dit hardloopevenement vindt plaats in de bossen aan de Coevering, in het hart van Meierijstad. Het parcours is prachtig gevarieerd en daardoor een uitdaging voor de jongere en oudere hardloper, voor de geoefende en de beginnende recreant. Er worden circa 500 deelnemers verwacht.

De recreanten bijten om 10:30 uur het spits af. Zij lopen de ronde van ruim 1,9 kilometer 1 tot 4 keer, naar eigen keuze. Deze recreatieloop staat open voor alle hardlopers: jong of oud, geoefend of beginner.

Vanaf 11:30 uur volgen de starts voor de wedstrijden in de verschillende leeftijdscategorieën voor wedstrijdlicentiehouders. Vele oudere en jonge atleten uit de regio gaan dan de strijd met elkaar aan. Ook prachtig om als toeschouwer van te genieten. Deze wedstrijden zijn onderdeel van de Kempische Cross Competitie, een serie van 8 wedstrijden in deze regio. Deelnemers aan deze competitie beschouwen de Driedorpencross als de mooiste van deze cyclus.

De startlocatie is tegenover Molenweg 4 te Sint-Oedenrode, de route hiernaartoe is duidelijk aangegeven. Inschrijven is op de dag zelf mogelijk vanaf 9.00 uur of via www.fortuna67.nl, waar u ook meer informatie kan vinden over het programma en de afstanden.