Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Sinterklaas komt er weer aan

Algemeen

Lieve kinderen,

Nog 3 nachtje slapen en dan is Sinterklaas weer in Nederland. Natuurlijk komt hij ook de kinderen in Rooi een bezoekje brengen. Op zondag 19 november komt Sinterklaas om 13.30 uur per boot aan op de Jongsingel, vlakbij de Odaschool. Samen met zijn Pieten loopt hij vanaf hier naar het Kerkplein, waar ook van alles te doen is. Zo zal rond de klok van 13.30 uur de Pietenbingo op het Kerkplein beginnen. Daarnaast zal er gedanst worden samen met de meiden van Sunrise. En omdat het de laatste jaren vaak heeft geregend toen Sinterklaas naar Rooi toe kwam, hebben we er dit jaar met z'n allen voor gezorgd dat er een overkapping op het Kerkplein zal staan. Dus wat het weer ook doet, wij staan allemaal droog op het Kerkplein dit jaar!

Sinterklaas en zijn Pieten zijn allemaal rond 14.45 uur op het Kerkplein, waar iedereen welkom is om met de Sint en zijn Pieten te dansen, te zingen en plezier te maken. Ook zullen we er op het Kerkplein achter komen hoe het afloopt met het verdwenen boek van Sint Rooi, want hoe gaan Dano en Baxie dit oplossen? Als je de filmpjes nog niet hebt gezien, kijk dan snel op www.facebook.com/SintRooi om te zien wat Dano en Baxie allemaal uitspoken.

Aan het einde van de dag zal Sinterklaas uiteraard de tijd nemen om met alle kinderen uit Rooi op de foto te gaan. De Pieten blijven ook nog gezellig op het Kerkplein om er samen een geweldig feest van te maken! Mocht je zondag niet kunnen, dan kan je altijd nog naar het Pietenhuis toe komen. Deze vindt je op Borchmolendijk 7, maar is dit jaar echt niet te missen vanwege de vrolijke versiering die buiten hangt. Je kunt het Pietenhuis bezoeken op zaterdag 25 november, zondag 26 november, woensdag 29 november en zaterdag 2 december. Tot dan!