Afbeelding

Muzikaal talent laat van zich horen

Algemeen

Sint-Oedenrode - Muziek maken en een instrument bespelen is een leuke hobby waarbij je vaardigheden en creativiteit ontwikkeld worden, maar waar je vooral ook veel plezier aan kunt beleven. Alleen thuis op je kamertje oefenen is echter wat minder leuk.

Daarom willen de leerlingen graag aan u laten horen wat ze allemaal al kunnen en geleerd hebben. Zondag 19 november vanaf 13.30 uur kunt u de talenten van Harmonie Nijnsel individueel of in groepjes beluisteren in De Beckart in Nijnsel. Ze spelen dan één of twee stukjes muziek om te laten horen hoe ver ze al zijn gevorderd in hun opleiding. Deze muziekstukjes worden beoordeeld door een vakkundige jury. Om 15.00 uur wordt het programma vervolgd met een optreden van de opleidingsorkesten van Harmonie Nijnsel en van NJA. De beide Rooise muziekverenigingen willen graag aan elkaar, maar ook zeker aan het publiek, laten horen wat ze in hun mars hebben en hoeveel muzikaal talent er in Sint-Oedenrode aanwezig is. Komt u luisteren?

Blokfluitles gestart
Harmonie Nijnsel is begonnen met een nieuwe blokfluitgroep. De leerlingen worden geplaatst in een klein groepje en leren spelenderwijs blokfluit spelen onder leiding van een enthousiaste docent. Nadat de kinderen een tijdje les hebben gehad, krijgen de kinderen in overleg met hun ouders de mogelijkheid een ander instrument uit te zoeken om zich zo te ontwikkelen. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de huidige groep. Is dit iets voor uw zoon of dochter? Contact: 0413-354765 of info@harmonienijnsel.nl.