Afbeelding

Jan van Roosmalen Husseltoernooi 2017

Algemeen

Boskant - Met een stralende zon begon op zaterdag 4 november 2017 de zevende editie van het Jan van Roosmalen Husseltoernooi.

Dit jaar deden er zestig mensen mee aan het toernooi, waaronder nog een aantal van Jan's vrienden. Het toernooi bestaat uit drie dagdelen. De beste heer en dame van elk dagdeel gaan door naar de finale. Klokslag 10.00 uur gingen de eerste partijen van start. De toeschouwers genoten van de zon, maar voor de deelnemers was het serveren best lastig met zo'n laag staand zonnetje.
Ondertussen had familie Van der Kallen van "Racketservice Express" het reuze druk met het opnieuw bespannen van rackets. Het leek wel of iedereen gewacht had tot de eerste zaterdag van november om zijn racket opnieuw te laten bespannen. Aan het begin van de avond waren de zes finalisten bekend. Nadat Oda van Roosmalen de loting had verricht, gingen drie koppels strijden om de wisselbokaal: Hanneke Bogers met Theo van Genugten, Christien van der Doelen met Jan van Boxtel, Maria van der Zanden en Tim van Haaren.
In de regen wonnen Maria van der Zanden en Tim van Haaren hun beide finalewedstrijden en werden dan ook terecht de winnaars van het Husseltoernooi. Elke finalist kreeg uit handen van Igo van Roosmalen een doos met tennisballen die beschikbaar gesteld waren door "Racketservice Express". Omdat Tim van Haaren eerder op de dag net iets meer games had gewonnen dan Maria van der Zanden werd hij de trotse bezitter van de Jan van Roosmalen Husselbokaal. Nou ja, tot 3 november 2018 dan, want dan staat het toernooi al weer op de kalender.