Afbeelding

Broer en zus van start in Rally Zuid-Limburg

Algemeen

Aanstaande zondag 12 november neemt het Ruud Middel Rally Team deel aan de derde Rally van Zuid-Limburg rondom het Belgische Sint-Truiden. Ditmaal zal zus Simone naast Ruud plaatsnemen om de pacenotes voor te lezen.

"Ik heb twee maal de Short Rally in Kasterlee genavigeerd. Dit wordt mijn eerste lange rally én de eerste keer in de snelle Punto. Het beloofd een leerzaam weekend te worden want vorige edities van deze wedstrijd kenmerkte zich door hele gladde en modderige wegen. Mooi dat we de traditie in stand kunnen houden om minimaal één keer per jaar als broer en zus een rally te rijden. Ik heb er zin in!" zegt Simone.

De wedstrijd telt drie verschillende proeven die vier maal verreden worden en start zondag om 8.30 uur. De eerste deelnemers zullen tegen 19.00 uur over het finishpodium verwacht worden. Ruud: "Dit wordt onze eerste deelname en ik ben benieuwd of wij ons staande kunnen houden tussen de maar liefst 100 deelnemende equipes. De Grande Punto Abarth heeft het tijdens de Twente Rally (afgelopen 22 oktober) voortreffelijk gedaan, dus ik heb het volste vertrouwen in een goede afloop!
Het door Vuran tuinhaarden en Securebit ondersteunde Ruud Middel Rally Team is vóór, tijdens en na de rally te volgen via www.ruudmiddelrallyteam.nl en middels de Facebook-pagina.