Ollandia wint met ruime cijfers

Sint-Oedenrode - Een hattrick van Steven van Dijke en 2 doelpunten van Robert en Stefan Erven in de tweede helft van de wedstrijd tegen Elsendorp waren de lekkere ingrediënten waar de Ollandia toeschouwers volop van genoten.

Voor rust was het Elsendorp die de wedstrijd dicteerde. In de eerste 15 min van de wedstrijd had Elsendorp al dik op voorsprong kunnen komen waren het niet dat de mannen van de thuisploeg slordig waren in de afwerking. Naarmate de wedstrijd vorderde nam de spirit van de Elsendorpers wat af en kreeg Ollandia het iets makkelijker om een achterstand te voorkomen. Russtand 0-0. Al vroeg in de tweede helft fluit de scheidsrechter voor een overtreding binnen de 16. De gegeven penalty werd vlekkeloos ingeschoten door Steven van Dijke: 0-1. Een paar min later werd Steven van Dijke in scoringspositie op maat aangespeeld door Stefan Erven. Met een prachtige kopbal brengt Steven zijn team op 0-2. Toen 5 min later door de scheidsrechter wederom en grove overtreding werg geconstateerd kon hij niet anders dan fluiten voor een penalty. Met een mooie stiftbal maakt Steven van Dijke binnen 15 zijn hattrick compleet en was de wedstrijd gespeeld: 0-3. Elsendorp veerde nog even op toen er uit de door Elsendorp genomen corner door een Ollandia speler hands werd gemaakt in het doelgebied en de scheidsrechter hiervoor Elsendorp een penalty toekende. Penalty vlekkeloos genomen en de stand was 1-3. Ollandia ontnam Elsendorp alle illusie op een eventueel gelijkspel door in de laatste fase van de wedstrijd nog 3 x te scoren. Stefan Erven, Robert Erven en Steven van Dijke waren in de slotfase nog trefzeker en Ollandia wint overtuigend in Elsendorp.