Martin van Erp, Emiel van de Wetering, Gerard Klokgieters, Joos van Baast
Martin van Erp, Emiel van de Wetering, Gerard Klokgieters, Joos van Baast

Rooise kampioenschappen in Boskant

Sport

Sint-Oedenrode - Het was zaterdag 14 oktober 2017 een drukte van jewelste op sportpark "De Scheken" met de finales van de Rooise kampioenschappen, die dit jaar werden gespeeld bij TV Boskant. Tijdens de Rooise kampioenschappen gaan de tennisverenigingen van Sint-Oedenrode met elkaar de strijd aan.

De hele week waren er wedstrijden op de tennisvelden van TV Boskant, TV Nijnsel en TV De Kienehoef. Meer dan 180 deelnemers deden er dit jaar mee. Het leuke van dit toernooi is dat je ook kunt samenspelen met iemand van een andere vereniging.

Het toernooi kan elk jaar tot stand komen door de toernooicommissies van de verschillende clubs. De leden van de toernooicommissie hebben dankbaar gebruik gemaakt van de expertise van TV De Kienehoef, er komt tenslotte heel wat kijken bij het organiseren van zo'n groot toernooi.

Het was flink zweten voor de finalisten en niet alleen omdat ze aan de bak moesten op het veld, maar ook vanwege het geweldige weer. De toeschouwers genoten dan ook van de wedstrijden én van het zonnetje.

De finalisten
GD8: 1. Marjon v.d. Wetering – Emiel v.d. Wetering, 2. Joyce van Kasteren - Martijn van Berkel. GD7: 1. Bernadette van de Wiel – Sander van der Post, 2. Sanne Kluijtmans – Toon van den Heuvel. GD6: 1. William van der Zanden – Will Gevers, 2. Maud Latijnhouwers – Guus van Uittert. HD8: 1. Martin van Erp – Gerard Klokgieters, 2. Joost van Baas – Emiel v.d. Wetering. HD7: 1. Casper Aalders – Daan Stamps, 2. Eric van Dijk – Rinus Latijnhouwers. HD6: 1. Eric Frank – Buddy Latijnhouwers, 2. Pim van Grinsven – Jack Habraken. HD5: 1. Luuk Hanegraaf - Wessel van Iperen, 2. Tom van den Oever – Lucas Tersmette. DD8: 1. Manon Hazenberg – Kim Leenders, 2. Astrid Keeren – Claudia Vriens. DD7: 1. Silvia van Gils – Marieke Raaijmakers, 2. Mieke Heijmans – José van den Oever. DD6: 1. Malou Oosterholt – Marca Dortmans.


Afbeelding
Afbeelding