Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Attaque 1 verliest van concurrent

Sport

Sint-Oedenrode - De 8-2 overwinning van vorige week smaakte naar meer voor Attaque 1, dat woensdagavond op bezoek ging bij Return Oss 1. De Ossenaren bezette de vijfde plaats en hadden 4 punten minder dan het Rooise vaandelteam. Die achterstand is na de ontmoeting echter verdwenen.

De start was voor Attaque. Menno van Os sleepte een knappe 3-2 overwinning uit het vuur. Dirk Kastelijn gaf daar een goed vervolg aan door zijn eerste partij te winnen. Leon Huijberts, die inviel voor Leon Schepens, kon niet verrassen. Die nederlaag was het begin van een reeks die doorliep tot de negende partij. Dirk wist uiteindelijk nog de laatste pot van de avond te winnen waardoor de uitslag 7-3 werd in het voordeel van de Ossenaren. Door de nederlaag staan de Rooise mannen nu gedeeld vierde met 17 punten uit 4 wedstrijden.

Attaque 2 had wederom personele problemen, waardoor het speelde met 2 invallers. Tegenstander was Belcrum 6 uit Breda. Belcrum stond na 3 wedstrijden derde met 20 punten. Attaque 2 stond laatste met 5 punten. Leon Huijberts beet het spits af en had weinig kans. Stefan Kerk kon zijn invalbeurt nog opfleuren met een gewonnen game, maar verloor wel. Bram Marinus had het moeilijk en verloor ook met 3-0. Leon en Stefan pakten nog een game in het dubbelspel, maar dat was gelijk de laatste game die gewonnen werd. Dit resulteerde in een kansloze 10-0 nederlaag. De Bredanaren deden goede zaken en hebben nu de gedeelde koppositie. Attaque 2 daarentegen lijkt nu al rijp voor degredatie, ondanks dat ze nog niet halverwege het seizoen zijn.