Afbeelding
Foto: Manon Swinkels

"Het spaarsysteem maakt shoppen nog leuker"

Algemeen

Sint-Oedenrode - "Heeft u de Natuurlijk! Sint-Oedenrode kaart?", vraagt Rian Derks aan een klant die op het punt staat haar aankopen af te rekenen. De klantenkaart wordt uit de portemonnee gehaald en de punten worden bijgeschreven. Bij Pari Bodyfashion wordt er veelvuldig gebruikgemaakt van het Natuurlijk! Sint-Oedenrode spaarsysteem.

Rian, de eigenaresse van Pari Bodyfashion, vertelt dat zij al vanaf het begin af aan meedoen met deze actie. "Hier in de winkel worden veel punten bijgeschreven maar ook ingeleverd. Wij hebben zelf geen spaarsysteem, maar met de Natuurlijk! Sint-Oedenrode kaart bieden wij onze klanten wel de mogelijkheid om te sparen voor wat leuks."

Het nieuwe seizoen is aangebroken en de lingeriezaak hangt vol met warme badjassen en nachtjaponnen. De nieuwe collectie hangt al in de winkel en rond de feestdagen werkt Pari Bodyfashion met dubbele punten. "Rondom Sinterklaas en de Kerst hebben wij een speciale actie. Het aantal punten wordt verdubbeld waardoor het shoppen voor de decembermaand nog leuker is!"