Afbeelding

Mediahuis Meierijstad voor iedereen geopend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Wat is er de laatste maanden hard gewerkt aan een droom van drie bedrijven uit Meierijstad: DeMooiRooiKrant, Bjorn Ontwerp en Pixelfuse. Samen opereren ze nu vanuit een prachtig pand met de toepasselijke naam: Mediahuis Meierijstad.

DeMooiRooiKrant liep al een tijdje met het idee om te gaan verhuizen naar een ruimer onderkomen. Toen deze kans zich voordeed werd die met beide handen aangegrepen. Een nieuw kantoor biedt nieuwe mogelijkheden. Voor nu, maar vooral ook voor de toekomst. Daarom koos het mediabedrijf ervoor om de stap te maken. Na 7,5 jaar komt er nu een einde aan de vertrouwde plek waar het allemaal begon: Heuvel 17. Ver heeft de krant niet hoeven te verhuizen, want het nieuwe adres is Heuvel 7, nóg dichter in het hart van Sint-Oedenrode.

Zoals gezegd werkt DeMooiRooiKrant niet alleen in het bedrijfsgebouw. In het voortraject kwam het in gesprek met twee andere media gerelateerde bedrijven uit Meierijstad: Bjorn Ontwerp (Sint-Oedenrode) en Pixelfuse (Veghel). Ook zij waren op zoek naar een nieuw onderkomen en zagen direct de voordelen van een 'Mediahuis'. Binnenkort stellen de bedrijven zich in deze krant aan u voor en tijdens de Open Dag op 10 december (tijdens de Winterbraderie) kunt u zelf kennismaken.

Mediahuis Meierijstad is dus een verzamelnaam van drie bedrijven onder één dak die 24/7 bezig zijn met media. Bedrijven, instellingen, maar ook particulieren kunnen er terecht voor alles wat te maken heeft met marketing, promotie en communicatie, zowel online als op papier. Bent u nu al nieuwsgierig? Loop dan eens binnen. De koffie staat voor u klaar!