KV Nijnsel pakt twee punten

Sint-Oedenrode - Nijnsel speelde afgelopen zondag tegen Lottum in het gelijknamige dorp in Limburg. Met een lange autorit in de benen moest Nijnsel nog even op gang komen, maar na acht minuten viel het eerste doelpunt door een strafworp in Nijnsels voordeel. Doelpunten vielen aan beide kanten, maar Nijnsel was aanvallend sterker dan de tegenpartij waardoor ze op voorsprong kwamen. Vlak voor rust zorgde drie afstandschoten van onder andere Sandra Verhagen ervoor de ruststand op 4-9 te krijgen.

In de rust kreeg Nijnsel vanzelfsprekend de opdracht huidige tactiek en felheid te handhaven. En hoewel de ploeg moeite had de draad weer op te pakken, wist het wel de voorsprong te behouden. Beide scoorden nog twee maal in de tweede helft en daarmee eindigde de stand op 6-11 en gingen de punten mee naar Nijnsel.