Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Waterpolocompetitie is begonnen

Sport

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend is de waterpolocompetitie weer van start gegaan. De dames hebben afscheid genomen van Marleen v.d. Wijdeven, maar hebben in Carlijn Bosma weer een nieuwe enthousiaste waterpoloster gevonden.

Zij kan in haar allereerste wedstrijd terugkijken op een goed debuut tegen een hele sterke tegenstander, de Warande uit Oosterhout. Deze ploeg is vorig seizoen gedegradeerd, maar een voltallige selectie wat op bondsniveau gespeeld heeft is voor Argo te hoog gegrepen. Argo moest dan ook het onderspit delven, maar werd zeker niet weggespeeld. Halverwege de wedstrijd was het zelfs 4-4, in de derde periode wist de Warande het verschil te maken en uit te lopen naar 8-5. Met een einduitslag van 11-7 kunnen de dames van Argo best tevreden zijn, het biedt voldoende aanknopingspunten om met vertrouwen naar de volgende wedstrijden te kijken. Doelpunten van Argo werden gemaakt door: Tamara Vervoort, Josine Raaijmakers (2x), Renske v.d. Burgt (2x), Paula Smith (1x) en een eigen doelpunt.

Zwemmen begonnen
Afgelopen weekend hebben 9 zwemmers van de Wedstrijdgroep deelgenomen aan de Merlet Multi Meet die werd gehouden in zwembad 'De Kwel' in Cuijk.

Tijdens deze tweedaagse wedstrijd hebben zij 9 gouden, 9 zilveren en 6 bronzen medailles behaald. Daarnaast werden er 21 persoonlijke records gezwommen. Komende zondag wordt in zwembad 'De Neul' de 1e Competitiewedstrijd gehouden. Aanvang om 15.00 uur.