Afbeelding

DJ in een Tuk Tuk en een modekaravaan

Algemeen

Sint-Oedenrode - Fashion & Food najaar staat komende zondag op het programma. De winkels gaan de zintuigen prikkelen. Een modekaravaan en een DJ in een Tuk Tuk helpen daarbij.

De horecaondernemers staan klaar om gasten te laten proeven van allerlei lekkernijen terwijl men kijkt en geniet van de voorbijtrekkende modekaravaan. Onder aanvoering van een dj in een heuse Tuk Tuk zullen de modellen de nieuwste najaarscollectie tonen. Niet op een podium maar met de winkelstraat als catwalk. Op het podium op het "Heuvelplein" zal naast de kindermodeshows een live make-over plaatsvinden. Dat is mede mogelijk gemaakt door Stylish kapper en Skincare. Uiteraard hoort daar ook een nieuwe outfit bij, mogelijk gemaakt door de winkeliers. Wilt u kans maken? Dat kan via de Facebookpagina van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.
Tijdens het Fashion & Food Festival zal op de Markt het wijnfestival van Serviceclub Sint-Oedenrode plaatsvinden. Onder het genot van een hapje kan men wijnen proeven van verschillende Rooise ondernemers. De opbrengst gaat naar het goede doel, dit jaar is dat het eiland Sint-Maarten.
Modekaravaan (Markt-Heuvel-Kofferen-H Hendrik-Heuvel-Markt) 13.00uur  //  14.30uur  // 16.00. Kindermodeshow heuvelplein 14.00 uur // 15.30 uur.