KV Rooi pakt punten in Bladel

Sint-Oedenrode - Zondag 17 september stond voor KV Rooi de wedstrijd tegen Bladella in Bladel gepland. Deze ploeg is vorig jaar uit de hoofdklasse gedegradeerd, daardoor wist Rooi dat ze aan de bak moesten.

Om 12:45 u. klonk het fluitsignaal van scheidsrechter M. Sparreboom die vanaf de eerste overtreding liet blijken dat hij niet gediend was van het fysieke spel dat KV Rooi liet zien en ook erg consequent floot. Toch was het eerste doelpunt voor Rooi. Een goed uitgespeelde aanval die netjes werd binnen gegooid door Anouk Brus middels een korte kans. Vervolgens stokte het aan beide kanten qua kansen afmaken en werd de rust in gegaan met een 2-3 tussenstand in het voordeel van KV Rooi.

In de rust werd verteld dat de kansen benut moesten worden en de aanvallen beter uitgespeeld moesten worden. Ook moest er echt een tandje bij, wilde Rooi, deze wedstrijd, er als winnaar uitkomen.

De tweede helft werd er scherp gestart maar toch was het Bladella die scorend uit een afstandschot op gelijke hoogte wist te komen. Bladella wist tot de stand van 5-5 Rooi bij te benen, maar daarna werd de wedstrijd uitgespeeld door KV Rooi. Eindstand: 6-10 Volgende week om 13.00 u. staat de wedstrijd tegen Rietvogels op het programma op Sportpark de Kienehoef. Zij bezitten op dit moment de koppositie in de poule. Publiek is dus meer dan welkom!