Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Volop vertier tijdens Klumpkesrace

Algemeen

Sint-Oedenrode - De Klumpkesrace is een begrip geworden door de jaren heen. De heren van Kiwanis Sint-Oedenrode hebben weer maanden van voorbereiding gehad om het evenement van aanstaande zondag te doen slagen. De kans dat dat weer gaat lukken is immens, want er is volop vertier. Op het water én op de bühne.

Rondom Dommelzicht zal de gezelligheid hoogtij vieren. Wat wil je als de topband Eternity langskomt en ook de Rooise zussen van CenS de nodige nummers gaan zingen! Dan weet je in ieder geval dat het een mooie middag wordt. Eternity is een topband die al op menig evenement of feest heeft gespeeld. Het repertoire is ontzettend breed, dus voor iedereen is er wat wils. De dames van CenS brengen ook een professioneel programma. Op charmante wijze weten ze het publiek mee te krijgen. De hoofdacts wisselen elkaar telkens af tussen 14.00 uur en 19.00 uur.

Tot 16.00 uur zijn er nog steeds loten te verkrijgen voor de grote sponsorrace van de Klumpkesrace. Die race zal om 16.15 uur starten. Het is ieder jaar weer een heel spektakel om die klompjes richting de finish te zien dobberen. Wie zal er uiteindelijk winnen? Is de spanning te houden? Rond 16.30 uur en 17.00 uur is de finale race. Dat is nog spannender!
Net als ieder jaar denkt Kiwanis ook dit keer weer aan de kinderen. Voor hen is er van alles te beleven. Ze mogen klompjes schilderen, kunnen doeltrappen tot de schoentjes vies zijn en ook wordt het spel ballondarten opgetuigd. Dat laatste is niet alleen voor kinderen. Ook de volwassenen mogen eens een poging wagen. Kortom, een programma om van te smullen. De Kiwanis heet u van harte welkom.