Afbeelding

Alles te vinden in de app

Algemeen

Sint-Oedenrode - In de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is vrijwel alles te vinden over Sint-Oedenrode. Van winkels tot horeca, van wandelroutes tot recreatie. Alle reden voor toerist én Rooienaar om de app te downloaden. Bijna 3000 mensen gingen u al voor.

Het mooie van de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode is dat ook de grootste evenementen van het dorp een plekje hebben gekregen. MooiRooi.nl staat bekend om de meest complete agenda van Sint-Oedenrode. De nieuwssite vult dan ook de agenda van Natuurlijk! Sint-Oedenrode, zodat iedereen op de hoogte blijft van de leukste en gezelligste evenementen. Dat geldt ook voor het nieuws. De app staat in verbinding met het nieuws van MooiRooi.nl. Zo staat altijd het laatste nieuws op de app. Bijna 2000 mensen hebben zich aangemeld voor de nieuws-alert. Is er een bijzonder nieuwsfeit gebeurd? Dan krijgen die mensen een speciaal bericht. Zij zijn dan als eerste op de hoogte!

Recreëren in Rooi is niet alleen heerlijk ontspannen, maar ook uitgebreid. Vooral op het gebied van wandelen en fietsen. Daarom staan er meerdere leuke routes in de app. Die routes nemen je naar de mooiste plekjes van Sint-Oedenrode. Voor de toerist is het makkelijk dat meteen de beste slaapplekken staan vermeld. Campings en Bed and Breakfasts hebben een plek gekregen. Binnenkort krijgt de app een bijzondere toevoeging, speciaal voor kinderen. Daarover wordt binnenkort meer bekend gemaakt!