Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Website uitgelicht

Algemeen

Sint-Oedenrode - Van Acht Autoschade & Van Acht Campers - Dat een website vandaag de dag belangrijk is, is inmiddels wel duidelijk. Online probeer je op een dusdanige manier op te vallen tussen alle andere ondernemers. Dat is niet altijd zo eenvoudig. Teun van Acht is een van die ondernemers die de website zo duidelijk en gestructureerd mogelijk probeert te houden.

De combinatie van print en online is in deze tijd ontzettend belangrijk. Hoewel we zien dat er steeds meer online gebeurt ondervinden we ook dat de combinatie met print nog steeds belangrijk is. Zeker wanneer je alle doelgroepen wilt bereiken.

Op de website van Van Acht kun je lezen dat het bedrijf zich naast het reguliere herstel van auto's ook heeft gespecialiseerd in het herstellen en spuiten van alle soorten schade aan campers en caravans. Hierbij kunt u onder andere denken aan hagelschade, schade aan de wanden en parkeerschade.

Daarnaast is op de website www.vanacht-campers.nl te lezen dat het bedrijf ook gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van campers. Op de website ziet u een duidelijk overzicht van de campers die op dat moment te huur en te koop staan. Voor de verhuur worden uitsluitend jonge campers aangeboden in diverse formaten. Van een kleine 2 persoons bus tot een grote familiecamper.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de website van Van Acht autoschade of Van Acht campers? Neem dan eens een kijkje op www.vanacht-autoschade.nl en www.vanacht-campers.nl