Afbeelding

Fysiotherapie de Meierij start met Onco Fitcamp

Algemeen

Sint-Oedenrode - Veel mensen die een periode van kanker doorgemaakt hebben vragen het zich na de intensieve periode van behandelingen en andere medische ingrepen af; 'Hoe nu verder?'. 'Fit verklaard, gezond, maar wat kan ik nu qua sporten, hoe zit 't nu met mijn conditie en wat kan ik nu beter wel en niet doen?'.

Fysiotherapie de Meierij start vanaf 2 oktober van 19.00 tot 20.00 met Onco Fitcamp, een vorm van fitness in de binnen- en buitenlucht waarbij mensen die een periode van kanker hebben doorgemaakt in het recente (of langere) verleden onder begeleiding van een oncologiefysiotherapeut en een fysiotherapeut i.o..

Hoe ziet Onco Fitcamp er precies uit?
Gedurende 3 maanden wordt er 1x per week in groepsverband gesport, waarbij elke deelnemer vooraf een Full Body Check krijgt om te bepalen wat het beginniveau van de desbetreffende deelnemer is. Vervolgens wordt samen met een van de therapeuten besproken wat de doelen voor de aankomende periode zijn om daar vervolgens op een intensieve manier, zowel binnen als buiten Fysiotherapiepraktijk de Meierij mee aan de slag te gaan. Aan het eind van de 3 maanden wordt uiteraard geëvalueerd of de doelen behaald zijn aan de hand van het herhalen van de Full Body Check.

De belangrijkste kenmerken van een Onco Fitcamp zijn:Uitdagende doelen op ieders persoonlijke niveau Sporten met plezierActief bewegen in een veilige omgevingIn groepsverband conditie en (spier)kracht verbeterenFit en soepel worden (of blijven)Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een professionele trainer/fysiotherapeutTotaalpakket: Full Body Check bij aanvang, 3 maanden sporten en een Full Body Check na 3 maanden voor slechts €120,-

Heeft u interesse in bovenstaand verhaal? Meldt u dan nu aan! Kent of bent u iemand die wellicht geïnteresseerd is, kom dan gerust langs voor uitleg (Borchmolendijk 1), bel (0413-471227) of bezoek de website (www.fysiotherapiedemeierij.nl).