Afbeelding
Foto: Jeroen vd Sande

Odisco wint derby van KV Rooi

Sport

Sint-Oedenrode - Zondag 10 september, 13.00 stond de eerste derby tussen KV Rooi en Odisco op het programma. Het weer was goed en dat was te zien aan het aantal supporters die aan de lijn stonden. Odisco is afgelopen buitencompetitie gepromoveerd naar de overgangsklasse en treft daar, de tweede wedstrijd, KV Rooi in. Afgelopen zondag was het zover en kon de strijd beginnen.

KV Rooi opende de score door een door Marlou Schoenmakers benutte strafworp, hierna volgde al snel de 2-0 door een afstandsschot. Hier gaf Odisco antwoord op door middel van een doorloopbal. 2-1. Daarna was het de beurt weer aan KV Rooi en bouwde het de score verder uit naar 4-1. Odisco kon voor de rust nog op gelijke hoogte komen waardoor er gerust werd met een 6-6 tussenstand.

Na de rust ging het nog een tijdje gelijk op en dat bracht de stand op 8-8. Hierna was Odisco de ploeg die het sterkst stond waardoor het nog 4 keer tot score kon komen. Wat een eindstand van 8-12 opleverden. Odisco speelde fel tot de laatste minuut en dit heeft een groot aandeel geleverd in de eindscore.

In het voorjaar komt Rooi in Olland op bezoek voor de volgende derby. Ook dan is publiek meer dan van harte welkom!