Afbeelding
Foto: Bart van der Heijden

Open Dag Jeugdnatuurwacht

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zaterdag 16 september 2017 is de eerste activiteit van Jeugdnatuurwacht 'De Populier' van het nieuwe seizoen. Deze jaarlijkse Open Dag is voor iedereen gratis toegankelijk.

Oude en nieuwe leden zijn deze ochtend van harte welkom in de grote zaal van Cultureel Centrum Mariëndael. Elk jaar heeft men een nieuw programma voor de Open Dag, dus ook voor wie er vorige keer bij was zal het zeker weer leuk zijn.

Het thema is deze keer: 'Actief met de Jeugdnatuurwacht!' Vanaf 9.30 uur staan de enthousiaste vrijwilligers klaar om de kinderen van alles te laten ontdekken over de natuur en de Jeugdnatuurwacht. Ouders, grootouders of andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. Kinderen van 9 tot en met 15 jaar mogen lid worden van Dé Natuurclub van Rooi! In verband met de nodige voorbereidingen blijven de deuren dicht tot half 10. Daarna is iedereen van harte welkom tot ongeveer half 12.

Als je lid wilt worden graag het lidmaatschapsgeld van €10,= meebrengen, bij voorkeur in een gesloten enveloppe met je naam erop. Kinderen die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat op de Open Dag nog doen of van tevoren via de website: www.jnw-depopulier.nl. Voor informatie over de Open Dag kunt u contact opnemen met Hetty Klerks. E-mail: hetty.klerks@kpnmail.nl of tel. 06 22335175