Schijndel een maatje te groot voor Ollandia

In de 2e bekerwedstrijd tegen 3e klasser en buurman Schijndel/De Wit heeft Ollandia geen potten kunnen breken. Vanaf de 1ste minuut stond Ollandia onder druk en kwamen zelf zelden in de gelegenheid om aanvallende acties te ondernemen.

In de 12e minuut kwam Schijndel/De Wit op 0-1 waarbij onze keeper Tom Wouters niet geheel vrijuit ging. Maar de diverse prima reddingen voor- en na de 0-1 maakte dat het bij rust slechts 0-2 stond. De 2e goal was een lucky voor Schijndel/De Wit want een afstandsschot in de 20e minuut werd van richting verander waardoor Tom kansloos was.

Na rust een zelfde spelbeeld waarbij Olland organisatorisch redelijk stond en Schijndel/De Wit niet tot echte kansen kon komen. Dat het in de 80e minuut nog tot 0-3 kwam is meer voor de statistieken. Voor Ollandia te hopen dat ze de komende wedstrijden wat meer bravour gaan tonen en ook de aanval zoeken als de kans daartoe is. Komend wkend de laatste bekerwedstrijd in de derby tegen Dvg en dan zijn we hopelijk klaar voor een goede competitiestart.