Afbeelding

Clubkampioenschap doubletten

Sport

Sint-Oedenrode - Op de vierde wedstrijdavond om het clubkampioenschap doubletten bij Cloeck & Moedigh werden de partijen 7 en 8 gespeeld. Aan het eind van de avond bleek ook nu weer dat het doublet Erik Verschuijten/Karel Verschuijten nog steeds ongeslagen is.

Dit doublet speelt in poule A en is daarin leider met 8 +64. Verder deed het doublet Rob van Berkel/Narda van Zutphen (6 +30) het deze avond goed en staat nu 2e. Ook de doubletten Henk Smulders/Martin Gerritsen (3e, 5 +27) en Karel Kreijveld/Pieter Vereijken (4e, 5 +20) maken nog kans op een finaleplaats.

In poule B deed het doublet Wim vd Rijdt/Gerrie vd Rijdt (6 +33) deze avond goede zaken en nestelde zich op de 1e plaats. Het doublet Harrie van Breugel/Huub van Abeelen nestelde zich op de 2e plaats (5 +18). Op de hielen gezeten door het doublet Tonny v Rijt/Jan vd Loo (3e. 5 +17). Uit de achterhoede kunnen zich in deze poule komende week echter zomaar een of meerdere teams naar voren vechten voor een finaleplaats, want er staan maar liefst vier teams op 4 winstpartijen. Komende week wordt het clubkampioenschap beslist.