Afbeelding

Wim v.d. Rijdt winnaar vrijdagavondcompetitie

Sport

Sint-Oedenrode - Op deze laatste avond van de vrijdagavondcompetitie, zomereditie, viel de beslissing. Door uitstekend spel van Wim vd Rijdt (3 +31) pakte hij de nodige punten om niet alleen dagwinnaar te worden maar daarmee tevens de eindoverwinning naar zich toe te trekken (+13).

Toon Vervoort en Harrie van Breugel eindigde in het eindklassement ex aequo op de 2e plaats met +12. In het dag klassement werd Martin Gerritsen 2e (3 +27), Ad vd Velden 3e (3 +19), Toon Vervoort 4e (3 +18), Joan v Hastenberg 5e (3 +16) en Jan in 't Zandt 6e (3 +9).

Clubkampioenschap doubletten
Donderdagavond was de 3e wedstrijdavond om het clubkampioenschap doubletten bij Cloeck & Moedigh waarop partij 5 en6 werden gespeeld. Aan het eind van de avond bleek dat het doublet Erik Verschuijten/Karel Verschuijten nog steeds ongeslagen was. Dit doublet speelt in poule A en is daarin leider met 6 +48. Zij worden gevolgd door de doubletten Henk Smulders/Martin Gerritsen (4 +25) en Rob van Berkel/Narda van Zutphen (4 +15). In poule B heeft het doublet Els Goorts/Jan van Erp (4 +16) de leiding overgenomen. De doubletten Tonny v Rijt/Jan vd Loo (4 +13) en Wim vd Rijdt/Gerrie vd Rijdt (4 +11) zitten hen echter dicht op de huid.

Kermisfamilietoenooi
Het Kermisfamilietoernooi was opnieuw buit voor het Veghelse triplet van Gerrie van de Rijdt met haar secondanten Annie en Harrie van de Linden. Gerrie won nipt voor het Rooise triplet van Toon Hulsen gesecondeerd door Hans van Schijndel en Betsy. Beide tripletten wonnen alle 3 partijen. Gerrie met 3 gewonnen partijen en 23 pluspunten. Toon met 3 gewonnen partijen en 18 pluspunten.

Toernooiwinnaars was uiteindelijk iedereen, want iedere deelnemer(ster) kreeg een leuke attentie van de vereniging maar genoot bovenal vanwege de uitmuntende sfeer en weer. Onze deelnemers en gasten, zo'n 100 personen, zijn daarop in grote getale naar de Kermis getogen om het feest door te zetten. En iedereen komt volgend jaar terug voor de felbegeerde beker en de gezelligheid.


Afbeelding