Afbeelding

Zeven jaar DeMooiRooiKrant

Algemeen

Sint-Oedenrode - Vandaag 7 jaar geleden verscheen DeMooiRooiKrant voor de allereerste keer. De 7 wordt vaak het geluksgetal genoemd. Het is een bijzonder nummer, ook voor ons. Het is 2017 en in het jaar van ons 7-jarig bestaan gaan we verhuizen van Heuvel 17 naar Heuvel 7. Toeval? Had het zo moeten zijn of is het gewoon geluk?

Heuvel 17 hebben we altijd ervaren als een heerlijke plek om iedere week de krant te maken. Het is voor veel Rooienaren een vast bezoekadres. Voor het inleveren of ophalen van gevonden voorwerpen, voor het doorgeven van familieberichten, het inscannen van oude foto's of gewoon om een praatje te maken met een bakje koffie. Vooral op woensdagmorgen is het een drukte van belang als de nieuwste versie weer verschijnt. Goed nieuws… dat gaat op nummer 7 gewoon door! Als alles mee zit gaan we eind september verhuizen naar het historische pand. Enkele maanden geleden had Jola er een winkel, maar er hangt veel meer historie aan vast. Dat kunt u allemaal verderop in deze editie lezen.

In het nieuwe pand gaan we onze krachten bundelen met twee andere bedrijven. Wie dat zijn? Dat laten we u binnenkort weten. Wij prijzen ons in ieder geval gelukkig met de naderende samenwerking. Ook de nieuwe naam van het gebouw blijft nog even een verrassing! Binnenkort kunt u daar meer over lezen in de 7-jarige MooiRooiKrant…