Afbeelding

The traveling sisters in Azië

Algemeen

Sint-Oedenrode - Zuidoost Azië is een regio in, jawel, het zuidoosten van Azië. Landen die hiertoe berekend worden zijn: Brunei, Cambodja, Christmaseiland, Filipijnen, Indonesië, Laos, Maleisië, Myanmar, Oost-Timor, Papoea-Nieuw-Guinea, Singapore, Thailand & Vietnam. Steeds meer mensen kiezen voor deze populaire backpackersbestemmingen. In deze landen worden verschillende talen gesproken en zijn verschillende religies actief. Vooral het Boeddhisme en het Hindoeïsme zijn populair.

"Are you twins?. Dat is de vraag waar we onze reis mee te maken hebben. Twee zussen uit Sint-Oedenrode die qua uiterlijk veel op elkaar lijken, maar qua persoonlijkheid totaal verschillend zijn. Als we de mensen vertellen dat we geen tweeling zijn, kijken ze ons met een verbaasde blik aan.

Op 21 juni zijn we met z'n tweeën naar Bangkok in Thailand gevlogen.  Een grote, drukke stad en er komt geen einde aan het getoeter van auto's en scooters. We hadden al meteen vrienden gemaakt met de taxichauffeur. Toen hij hoorde dat we uit Nederland kwamen begon hij meteen over voetbal. Hij vertelde dat zijn hele familie voor Feyenoord is. Wij vertelde hem dat wij voor PSV uit Eindhoven zijn. Dat mochten we niet nog een keer zeggen want dan konden we gaan lopen naar ons hostel. Toen we uit de taxi stapte zei hij: 'I love you my friends! I love you!'

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant 

Afbeelding
Afbeelding