Afbeelding
Foto: Jan Roche

VV Boskant gastheer DeMooiRooiSchaal

Algemeen

Boskant - Komend weekend staat DeMooiRooiSchaal voor de vijfde keer op het programma. Boskant was indertijd de "gelukkige" en mocht dit sportief treffen als eerste organiseren. Het lot besliste voor de vijfde editie met als resultaat dat vv Boskant opnieuw als organiserende vereniging "aan de bak" mag.

Het blijft niet bij de vaandelteams, want op zaterdag spelen de vrouwenteams van de BRON-verenigingen tegen elkaar en op zondag de veteranenteams. Vanzelfsprekend is er op beide dagen na afloop van de wedstrijden alle ruimte voor de derde helft, die muzikaal zal worden opgeluisterd door discotheek "Twist and Shout."
Deze week halen ook de Boskant vrouwen en de spelers van de lagere teams hun (voetbal) schoeisel uit het vet. De dames op woensdag 16 augustus vanaf 19.30 uur en de lagere teams een dag later, zelfde tijd.

De oefenwedstrijd van Boskant 1, uit tegen Best Vooruit 2, eindigde in een 5-1 overwinning voor de thuisclub. Dus niet echt een sprankelende start voor de Boskanters. Maar ….. het kan alleen maar beter, laten we daar maar vanuit gaan!