Afbeelding

Wil Passier winnaar uitwisseling

Algemeen

Sint-Oedenrode - Afgelopen donderdag stond de uitwisseling tussen Cloeck & Moedigh en het Boskants Boeleke op het programma. Een lokaal onderonsje omdat iedereen elkaar goed kent, hetgeen een garantie is voor een prima onderlinge stemming.

Temeer daar de spelers onderling door elkaar worden gehusseld en er steeds in een wisselende samenstelling g wordt gespeeld. Voerden in juli bij de uitwisseling in Boskant de spelers van het Boskants Boeleke de boventoon, nu waren het de thuisspelers van Cloeck & Moedigh. De eerste 4 prijzen gingen aan het eind van de avond dus naar de spelers van Cloeck & Moedigh, te weten naar Wil Passier als eindwinnaar, Piet Habraken als 2e, Pieter Vereijken als 3e en Wim vd Rijdt als 4e.

Vrijdagavondcompetitie
Nellie Hendriks werd deze vrijdagavond 1e (3 +19) in het kader van de vrijdagavondcompetitie. Zij scoorde daarmee meer punten dan Erik Verschuijten (2e , 3 +16), Wim vd Rijdt (3e, 3 +14), Martien vd Hurk (4e, 3 +10) en Jan in 't Zandt (5e, 3 +10). Er zijn momenteel 3 koplopers met +10. Dit zijn Harrie van Breugel, Jan vd Loo en Wim vd Rijdt. Komende maand wordt de competitie beslecht.